Γενική Εγκύκλιος 16/2020 και 17/2020: ΕΓΣ ΣΕΛΚ Υποψηφιότητες για εκλογή στο Συμβούλιο του Συνδέσμου

5/8/2020

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
 
(ΓΕ_16/2020) & (ΓΕ_17/2020)
 

Θέμα: ΕΓΣ ΣΕΛΚ: Υποψηφιότητες για εκλογή στο Συμβούλιο του Συνδέσμου και Ετήσια Έκθεση του ΣΕΛΚ για το έτος 2019

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η επιπτώσεις από την πανδημία του ιού COVID 19 έχουν αναπόδραστα επηρεάσει και την ομαλή λειτουργία του ΣΕΛΚ. Ως εκ τούτου, το Συμβούλιο του Συνδέσμου ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις και περιορισμούς των καιρών, όρισε για την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 τη διεξαγωγή της 59ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΛΚ, αφού δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί κατά το συνήθη χρόνο (δηλαδή περί τα μέσα του Ιουνίου).

Η μετακίνηση της ημερομηνίας έγινε με την ελπίδα ότι οι επιδημιολογικές συνθήκες θα επέτρεπαν την απρόσκοπτη, αλλά πάντα με προσοχή, διεξαγωγή της συνέλευσης τον Σεπτέμβριο. Ενόψει όμως των εξελίξεων και των μέτρων που λαμβάνονται για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε όπως η συνέλευση διεξαχθεί τελικά στις 17 Σεπτεμβρίου, η οποία θα περιλαμβάνει μόνο το Καταστατικό Μέρος. Λόγω των συνθηκών και για την προστασία όλων, το Τελετουργικό Μέρος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα, το Συμβούλιο έκρινε σκόπιμη την τροποποίηση του Καταστατικού του Συνδέσμου έτσι ώστε τόσο το Συμβούλιο όσο και η Γενική Συνέλευση να μπορούν να λειτουργούν εφεξής πέραν των συμβατικών τρόπων, αξιοποιώντας έτσι και τα ηλεκτρονικά μέσα. Ως εκ τούτου, αμέσως μετά το πέρας της της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΛΚ όπου θα τεθούν προς ψήφιση οι σχετικές τροποποιήσεις στο Κατάστικτο του Συνδέσμου.

 

Με την παρούσα πληροφορείστε επίσημα ότι, η 59η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου έχει οριστεί για την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 5:00μμ και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία. Συνημμένα σας κοινοποιείται η Γενική Εγκύκλιος 17/2020 με την προκήρυξη για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Συμβούλιο, μαζί με το έντυπο υποβολής υποψηφιοτήτων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Ταυτόχρονα, σας κοινοποιείται η Γενική Εγκύκλιος 16/2020, με την οποία πληροφορείστε ότι ο Σύνδεσμος θα αποστείλει σε όλα τα Μέλη του την Ετήσια του Έκθεση για το 2019 σε ηλεκτρονική μορφή μόνο. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να λάβετε την Ετήσια Έκθεση σε έντυπη μορφή, παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο και να το επιστρέψετε στο Σύνδεσμο τουλάχιστον 30 μέρες πριν από τη διεξαγωγή της συνέλευσης.

Οι ειδοποιήσεις τόσο για την Ετήσια Γενική Συνέλευση όσο και για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα σταλούν στη συνέχεια με ξεχωριστή εγκύκλιο.

 ΓΕ 16_2020 ΕΓΣ 2020_Ετήσια Έκθεση του ΣΕΛΚ για το έτος 2019 σε ηλεκτρονική μορφή.pdf

 ΓΕ 17_2020 ΕΓΣ 2020_υποψηφιότητες για εκλογή στο ΔΣ.pdf


Περισσότερες ανακοινώσεις