REMINDER - Registration for AML/CFT Certification exam for 9 July 2024

3/6/2024

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αγαπητοί,

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πύλη εγγραφών για τις εξετάσεις πιστοποίησης ΚΞΧ/ΧΤ, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 9 Ιουλίου 2024, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024. Μπορείτε να εγγραφείτε για τις εξετάσεις μέσω της διαδικτυακής μας πύλης.

Η πιστοποίηση ΚΞΧ/ΧΤ είναι επίσης, διαθέσιμη σε κάθε άτομο που επιθυμεί να αποκτήσει πρακτικές γνώσεις ΚΞΧ/ΧΤ εφαρμόσιμες στην καθημερινή του εργασία, ανεξαρτήτως από το αν είναι μέλος του ΣΕΛΚ ή Λειτουργός Συμμόρφωσης

Σημειώνεται ότι, κάθε αδειοδοτημένος οίκος υποχρεούται να απασχολεί Πιστοποιημένο Λειτουργό Συμμόρφωσης σύμφωνα με τον Κανονισμό 6.700 ανά πάσα στιγμή. Όπου απαιτείται να αντικατασταθεί ο υφιστάμενος Λειτουργός Συμμόρφωσης από έναν οίκο, ο νέος Λειτουργός Συμμόρφωσης πρέπει να είναι κάτοχος της Πιστοποίησης ΚΞΧ/ΧΤ. Στην αντίθετη περίπτωση, ο ΣΕΛΚ δεν θα δύναται να εγκρίνει τον νέο διορισμό με αποτέλεσμα να τίθεται σε επαναξιολόγηση η ισχύς των πιστοποιητικών εξάσκησης επαγγέλματος του οίκου.

Προτρέπεστε να μελετήσετε τους παρακάτω χρήσιμους συνδέσμους που παρέχουν σημαντικές οδηγίες για τη διεξαγωγή των εξετάσεων καθώς και τις συχνές ερωτήσεις για την πιστοποίηση ΚΞΧ/ΧΤ.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  1. Έντυπο Εγγραφής Πιστοποίησης ΞΠΧ/ΧΤ
  2. Οδηγίες εγγραφής Πιστοποίησης ΞΠΧ/ΧΤ
  3. Κανονισμός 6.700 «Πιστοποίηση Λειτουργού Συμμόρφωσης»
  4. Συχνές Ερωτήσεις για Πιστοποίησης ΞΠΧ/ΧΤ
  5. Έντυπο αίτησης Αναβολής Πιστοποίησης

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις εξετάσεις παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας στο mlco.exams@icpac.org.cy .


Περισσότερες ανακοινώσεις