Προκήρυξη νέας Επιτροπής Συνδέσμου - Επιτροπή Οικονομικών Διευθυντών

4/12/2014

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Συμβούλιο του Συνδέσμου στην πρσπάθειά του να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές των επαγγελματικών δραστηριοτήτων των Μελών, αλλά και για να είναι σε θέση ο Σύνδεσμος να έχει πιο σφαιρική ενημέρωση και άποψη για το τι συμβαίνει στον επιχειρηματικό χώρο, αποφάσισε τη δημιουργία μιας νέας επιτροπής η οποία αποτείνεται στους οικονομικούς διευθυντές εταιρειών και οργανισμών τόσο του ιδιωτικού τομέα όσο και το δημόσιου τομέα. Η νέα αυτή επιτροπή θα έχει την επωνυμία Επιτροπή Οικονομικών Διευθυντών (CFOs Committee) και αναμένεται να ενδυναμώσει την εργασία που παράγεται από όλες τις Επιτροπές του Συνδέμσου.

Συνεπώς, με την παρούσα προκηρύσσεται η δημιουργία της νέας αυτής Επιτροπής και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με το σύντομο τους σημείωμα μέχρι τις 29/12/2014. Τα σχετικά έντυπα επισυνάπτονται, όπως και οι όροι εντολής της Επιτροπής.

Η Επιτροπή αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες της από τον Ιανουάριο 2015, και αφού προηγουμένως το Συμβούλιο αποφασίσει για τη στελέχωσή της. Η θητεία της θα ολοκληρωθεί το 2016, μαζί με τις υπόλοιπες Επιτροπές του Συνδέσμου.

Παρακαλείστε όπως αποστέλλετε τις αιτήσεις σας στο info@icpac.org.cy ή στο τηλεομοιότυπο με αριθμό 22766360.


Με εκτίμηση,

Κυριάκος Ιορδάνου

Γενικός Διευθυντής


Επιτροπές -Αίτηση για συμμετοχή στην ΕΟΔ.pdf     

Επιτροπές Βιογραφικό σημείωμα ΕΟΔ.pdf

Όροι Εντολής ΕΟΔ.pdf


Περισσότερες ανακοινώσεις