Πλούσια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων για τα Μέλη του ΣΕΛΚ

25/5/2020

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) αποδίδοντας τεράστια σημασία στην διατήρηση και ενίσχυση της Συνεχούς Επαγγελματικής Κατάρτισης των Μελών του συνεχίζει και εντατικοποιεί την στήριξή του προς όλα τα Μέλη του για εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της χρήσης της τεχνολογίας.

Εν μέσω διαφορετικών συνθηκών απασχόλησης, λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού COVID-19, ο ΣΕΛΚ απέδειξε αμέσως την ευελιξία και προσαρμοστικότητά του στα νέα δεδομένα διοργανώνοντας προς όφελος των Μελών του και σε συνεργασία με το ισχυρό δίκτυο συνεργατών του, εντός και εκτός Κύπρου, μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια (Webinars) και άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΛΚ συνεχίζει την προσφορά του στα Μέλη του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει, με μια πλούσια γκάμα θεμάτων που αφορούν άμεσα τους επαγγελματίες λογιστές και ελεγκτές. Στην πλατφόρμα υπάρχουν αναρτημένα μαθήματα που κατά βάση αφορούν θέματα συμμόρφωσης και ξεπλύματος παράνομου χρήματος, καθώς επίσης ενημέρωση σε σχέση με τον COVID-19 και την Ευρωπαϊκή Οδηγία DAC6.

Σημειώνεται ότι στην πλειοψηφία τους τα παρεχόμενα Webinars είναι χωρίς χρέωση για τα Μέλη του ΣΕΛΚ, ενώ σε μικρό αριθμό από αυτά ο ΣΕΛΚ εξασφάλισε μειωμένο κόστος για τα Μέλη του. Η παρακολούθηση και συμμετοχή στα διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα του ΣΕΛΚ δίνει την δυνατότητα εξασφάλισης Μονάδων Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (ΣΕΑ-CPD).

Ανάμεσα στα δεκάδες Webinars τα οποία ο ΣΕΛΚ ενέταξε στην ατζέντα του κατά το τελευταίο δίμηνο έως και το τέλος Ιουνίου περιλαμβάνεται διαδικτυακή εκδήλωση για τα Μέλη του ΣΕΛΚ και του ACCA με την συμμετοχή του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκου Κόκκινου.

Το Webinar πραγματοποιείται την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 στις 13:00 μμ και θα δώσει την ευκαιρία στα Μέλη του ΣΕΛΚ να ενημερωθούν για το Υφυπουργείο Έρευνας που συστάθηκε πρόσφατα, το ρόλο και τους στόχους του, και ασφαλώς τους σχεδιασμούς του οι οποίοι λαμβάνουν τεράστια σημασία λόγω και της υγειονομικής κρίσης που ταλανίζει κοινωνία και οικονομία. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους στον κ. Κόκκινο.

Το πλήρες πρόγραμμα και λεπτομέρειες οργάνωσης Webinars και άλλων διαδικτυακών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του ΣΕΛΚ είναι διαθέσιμα στη θεματική των Ανακοινώσεων της ιστοσελίδας του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (www.icpac.org.cy).


Περισσότερα νέα στο Δελτίο Τύπου