REMINDER!! - Registration for AML/CFT Certification exam for 23 May 2024

9/5/2024

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αγαπητοί,

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πύλη εγγραφών για τις εξετάσεις πιστοποίησης ΚΞΧ/ΧΤ, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 23 Μαΐου 2024, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τη Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024. Μπορείτε να εγγραφείτε για τις εξετάσεις μέσω της διαδικτυακής μας πύλης.

Η πιστοποίηση ΚΞΧ/ΧΤ είναι επίσης διαθέσιμη σε κάθε άτομο που επιθυμεί να αποκτήσει πρακτικές γνώσεις ΚΞΧ/ΧΤ εφαρμόσιμες στην καθημερινή του εργασία ανεξαρτήτως από το αν είναι μέλος του ΣΕΛΚ ή Λειτουργός Συμμόρφωσης

Σημειώνεται ότι, κάθε αδειοδοτημένος οίκος υποχρεούται να απασχολεί Πιστοποιημένο Λειτουργό Συμμόρφωσης σύμφωνα με τον Κανονισμό 6.700 ανά πάσα στιγμή. Όπου απαιτείται να αντικατασταθεί ο υφιστάμενος Λειτουργός Συμμόρφωσης από έναν οίκο, ο νέος Λειτουργός Συμμόρφωσης πρέπει να είναι κάτοχος της Πιστοποίησης ΚΞΧ/ΧΤ. Στην αντίθετη περίπτωση, ο ΣΕΛΚ δεν θα δύναται να εγκρίνει τον νέο διορισμό με αποτέλεσμα να τίθεται σε επαναξιολόγηση η ισχύς των πιστοποιητικών εξάσκησης επαγγέλματος του οίκου.

Υπογραμμίζεται επίσης, ότι την Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 θα ανοίξει ξανά η πύλη εγγραφών για τις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουλίου 2024.

Προτρέπεστε να μελετήσετε τους παρακάτω χρήσιμους συνδέσμους που παρέχουν σημαντικές οδηγίες για τη διεξαγωγή των εξετάσεων καθώς και τις συχνές ερωτήσεις για την πιστοποίηση ΚΞΧ/ΧΤ.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  1. Έντυπο Εγγραφής Πιστοποίησης ΞΠΧ/ΧΤ
  2. Οδηγίες εγγραφής Πιστοποίησης ΞΠΧ/ΧΤ
  3. Κανονισμός 6.700 «Πιστοποίηση Λειτουργού Συμμόρφωσης»
  4. Συχνές Ερωτήσεις για Πιστοποίησης ΞΠΧ/ΧΤ
  5. Έντυπο αίτησης Αναβολής Πιστοποίησης

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις εξετάσεις παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας στο mlco.exams@icpac.org.cy .


Περισσότερες ανακοινώσεις