ADDITIONAL INTERMEDIARY EXAM - Registration for AML/CFT Certification exam for 23 May 2024 - Now Op

22/4/2024

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

 

Αγαπητοί,

Σας ανακοινώνουμε ότι, έχει οριστεί πρόσθετη ενδιάμεση εξέταση για την πιστοποίηση ΚΞΧ/ΧΤ για την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024. Η πύλη εγγραφών για την εξέταση είναι ήδη ανοιχτή και μπορείτε να προχωρήσετε σε εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας μας πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο. Η προθεσμία εγγραφής λήγει τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Οι εγγραφές για την εξέταση που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 διακόπτονται προσωρινά και θα επαναρχίσουν την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, μετά τη λήξη προθεσμίας εγγραφής για την ενδιάμεση εξέταση Μαΐου. Θα σταλεί σχετική υπενθύμιση με την επανέναρξη εγγραφών για την εξεταστική Ιουλίου 2024.

Προτρέπεστε όπως μελετήσετε τις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την Πιστοποίηση ΚΞΧ/ΧΤ, οι οποίες παρέχουν σημαντικές κατευθυντήριες γραμμές για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, καθώς και πληροφορίες σχετικά με όλες τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων για το έτος 2024. Τονίζεται ότι οι προγραμματισμένες ημερομηνίες εξετάσεων που αναφέρονται στις Συχνές Ερωτήσεις, αφορούν στις 4 σταθερές εξεταστικές περιόδους και δεν περιλαμβάνουν την ενδιάμεση εξέταση για την οποία γίνεται ξεχωριστή αναφορά στην παρούσα ανακοίνωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις εξετάσεις παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση mlco.exams@icpac.org.cy.


Περισσότερες ανακοινώσεις