CSR CONFERENCE. 12 JUNE 2017 Filoxenia Conference Center, Nicosia


12/6/2017
Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Λευκωσία

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια του πιο κάτω μηνύματός μας για το συνέδριο «REPORTING  CORPORATE RESPONSIBILITY AND SUSTAINABILITY» που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΕΠΣΑ) πληροφορείστε ότι, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που επιδείχθηκε για συμμετοχή σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων θέσεων, η αποδοχή των συμμετεχόντων θα γίνει από τους διοργανωτές του συνεδρίου.

Σημειώνεται επίσης ότι, δεδομένου του περιορισμού που υπάρχει, για να ικανοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος αριθμός ενδιαφερόμενων εταιρειών και ελεγκτικών οίκων, θα εγκριθεί η συμμετοχή για ΕΝΑ μόνο άτομο από κάθε εταιρεία/οίκο.

Διευκρινίζεται τέλος ότι, το συγκεκριμένο συνέδριο αφορά κατά κύριο λόγο Οντότητες Δημοσίου Συμφέροντος οι οποίες εργοδοτούν πέραν των 500 ατόμων, ως επίσης και τους ελεγκτές των εταιρειών αυτών.

Παρακαλείστε όπως προτού προχωρήσετε με υποβολή δήλωσης συμμετοχής, όπως επικοινωνήσετε με την ΕΠΣΑ (τηλ. 22 602866, acharalambidou@dgepcd.gov.cy) για να ενημερωθείτε κατά πόσο υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις.

 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΕΠΣΑ), ο ΣΕΛΚ υποστηρίζει το συνέδριο «REPORTING  CORPORATE RESPONSIBILITY AND SUSTAINABILITY» που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2017 με ώρα 9πμ στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

 

Στο συνέδριο θα παρουσιαστεί και η πρόσφατη τροποποίηση του περί Εταιρειών Νόμου με την οποία εναρμονίστηκε η Κυπριακή νομοθεσία με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/95/ΕΕ, η οποία αφορά στη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών και πληροφοριών για την πολυμορφία από ορισμένες μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους.

 

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και προσμετρά στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη των μελών.

 

Η πρόσκληση για το εν λόγω συνέδριο και το πρόγραμμα φαίνονται πιο κάτω και όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους απευθείας στην ΕΠΣΑ μέσω του σχετικού συνδέσμου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ΕΠΣΑ.

 

 

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων φορέων
και κυρίως των εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας στην Κύπρο,
για τις εξελίξεις που αφορούν σε θέματα ΕΚΕ τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Η υιοθέτηση της Οδηγίας 2014/95/ΕΕ, καθιστά πλέον υποχρεωτική και στην Κύπρο τη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών από μεγάλες οντότητες δημοσίου συμφέροντος, περιλαμβανομένων επιχειρήσεων και ομίλων εταιρειών.
Πώς ανταποκρίνονται οι κυπριακές επιχειρήσεις / οργανισμοί στις νέες τους νομικές υποχρεώσεις; Πώς συμβάλλουν στην επίτευξη των ευρύτερων στόχων για βιώσιμη ανάπτυξη και πώς οι ίδιες επωφελούνται από αυτό;
Σε αυτά και άλλα ερωτήματα για την ΕΚΕ θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις
οι εμπειρογνώμονες ομιλητές του Συνεδρίου της 12ης Ιουνίου.

Σχετικές πληροφορίες στο Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ
http://bit.ly/2r0KbvV
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ)


 

 


Copyright © 2017 Directorate General European Programmes, Coordination and Development


Περισσότερες εκδηλώσεις