Ο ΣΕΛΚ χαιρετίζει την ίδρυση Υφυπουργείου Καινοτομίας

14/2/2020

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) χαιρετίζει την ίδρυση του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής όπως έχει εγκριθεί από την Ολομέλεια της Βουλής και συγχαίρει θερμά τον Κυριάκο Κόκκινο ο οποίος αναλαμβάνει το πηδάλιο του Υφυπουργείου από την 1η Μαρτίου, 2020.

Ο ΣΕΛΚ επισημαίνει πως η ίδρυση του εν λόγω Υφυπουργείου αναμένεται να αποτελέσει σταθμό στις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις της Κύπρου προκειμένου η κυπριακή οικονομία να μπορέσει να εξελιχθεί και να καταστεί περισσότερο ανταγωνιστική και δυναμική.

«Εκτιμάμε ότι η ίδρυση του Υφυπουργείου Καινοτομίας θα μπορέσει να συγκεντρώσει τις διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με τα θέματα Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής με αποτέλεσμα να επιτευχθεί η χάραξη και εφαρμογή μιας ομοιογενούς στρατηγικής η οποία θα μπορέσει να φέρει αποτελέσματα στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία», δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ, Κυριάκος Ιορδάνου.

«Παράλληλα είμαστε βέβαιοι ότι η επιλογή του Κυριάκου Κόκκινου, ενός διακεκριμένου επαγγελματία στον τομέα της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής, με εμπειρία δεκαετιών στη διεθνή και τοπική αγορά θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την Κύπρο», αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ, ενώ συγχαίρει τον κ. Κόκκινο, τονίζοντας ότι «ο ΣΕΛΚ βρίσκεται στη διάθεση της Κυβέρνησης και του νέου Υφυπουργού σε όλα τα θέματα που αφορούν την ίδρυση και λειτουργία του Υφυπουργείου Καινοτομίας προκειμένου να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια που αναμένεται να έχει όφελος στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία». 


Περισσότερα νέα στο Δελτίο Τύπου