Γενική Εγκύκλιος 6/2022 (ΓΕ_6/2022): Ειδοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2022

2/6/2022

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

(ΓΕ_6/2022)

Θέμα: Ειδοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2022

Με την παρούσα ειδοποιείστε ότι, η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022.

Η Συνέλευση θα αρχίσει στις 10:00πμ μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ στις 5.30μμ θα αρχίσει το Καταστατικό Μέρος στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και στις 6:30μμ θα διεξαχθεί το Τελετουργικό Μέρος, αμφότερα με φυσική παρουσία μελών και προσκεκλημένων. Την 61η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και ο Υπουργός Οικονομικών. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ Πιερής Μάρκου.  

Η συνέλευση θα εμπλουτιστεί με μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον  Dr Giovanni Bandi, Executive Director for the Regulatory Genome Project, University of Cambridge – Judge Business School, με θέμα "ESG Regulations: From increased uncertainty to technological answers".

Συνημμένα αποστέλλονται τα ακόλουθα:

Τέλος, Μέλη που θα παραστούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πιστωθούν με μία (1) μονάδα Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (ΣΕΑ)


Περισσότερες ανακοινώσεις