Ειδοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2020 και Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

16/9/2020

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Θέμα: Ειδοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2020 και Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

 

Υπενθυμίζεστε ότι, την προσεχή Πέμπτη, 17/9/2020 και ώρα 5μμ θα πραγματοποιηθεί η 59η Ένατη Ετήσια Γενική Συνέλευση και Έκτακτη Γενική Συνέλευση 2020 του ΣΕΛΚ. Σχετική είναι η Γενική Εγκύκλιος ΓΕ_21/2020, για σκοπούς εύκολης αναφοράς.

Σημειώνεται ότι, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορωνοϊού SARSCoV2 (COVID19) και των μέτρων ατομικής προστασίας και υγιεινής, θα πραγματοποιηθεί μόνο το Καταστατικό Μέρος της συνέλευσης και δεν θα υπάρξουν επίσημοι ομιλητές και άλλοι προσκεκλημένοι.

Επίσης, θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής ως ορίζονται από τα διατάγματα, ενώ η είσοδος στην αίθουσα της συνέλευσης θα επιτρέπεται μόνο σε μέλη του ΣΕΛΚ που θα φέρουν προστατευτική μάσκα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι:

  • Στάθμευση: Έχουν γίνει διευθετήσεις για στάθμευση των οχημάτων σας στον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου και το κόστος θα το επωμιστεί ο ΣΕΛΚ.
  • Live Streaming: H συνέλευση θα προβληθεί απευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του ΣΕΛΚ και αφού προηγουμένως συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στο μέρος των Μελών.

Περισσότερες ανακοινώσεις