ΓΕ 18/2017: Ετήσια Έκθεση Λειτουργού Συμμόρφωσης

14/12/2017

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

(ΓΕ_18/2017)

Θέμα: Ετήσια Έκθεση Λειτουργού Συμμόρφωσης


Συνημμένα επισυνάπτεται εγκύκλιος αναφορικά με την Ετήσια Έκθεση Λειτουργού Συμμόρφωσης προς το ΣΕΛΚ από κάθε Οίκο/Εταιρεία που κατέχει πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος από το Σύνδεσμο, ανεξαρτήτως των δραστηριοτήτων τους (δηλαδή έλεγχο, παροχή διοικητικών υπηρεσιών, λογιστικά, υπηρεσίες συμβούλων αφερεγγυότητας κλπ). Για σκοπούς εύκολης αναφοράς, επισυνάπτονται επίσης οι κατευθυντήριες γραμμές για την συμπλήρωση και υποβολή της εν λόγω έκθεσης.

Η υποχρέωση υποβολής περιλαμβάνει επίσης συνεταιρισμούς, αδρανείς εταιρείες ή/και αδρανείς εταιρείες οι οποίες πιθανόν να περιλαμβάνονται στο συγκρότημα εταιρειών σας για σκοπούς κατοχής μετοχών άλλων εταιρειών καθώς και αυτοργοδοτούμενους που κατέχουν άδεια οίκου και δεν είχαν επαγγελματική δραστηριότητα κατά το έτος 2017.

Απαιτείται, είτε να χρησιμοποιήστε τον πίνακα που περιλαμβάνεται στο Υπόδειγμα Έκθεση Λειτουργούς Συμμόρφωσης για το έτος 2017, ή να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες επικεφαλίδες στην έκθεσή σας ώστε να καλυφθούν όλα τα θέματα. Υπόδειγμα της εν λόγω έκθεσης επισυνάπτεται σε επεξεργάσιμη μορφή.

Η υποβολή μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά στο compliance@icpac.org.cy. Η ημερομηνία υποβολής της έκθεσης είναι η 31η Μαρτίου 2018.

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΛΚ - 2017.pdf
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 2017 - GR.docx

Περισσότερες ανακοινώσεις