Γενική Εγκύκλιος 14/2019 (ΓΕ_14/2019): Ειδοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2019 - Υποψηφιότητες για εκλογή στο Συμβούλιο


26/6/2019
Δημοτικό Θέατρο, Λευκωσία

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


 
(ΓΕ_14/2019)
 
Θέμα: Ειδοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2019 - Υποψηφιότητες για εκλογή στο Συμβούλιο

 

Με την παρούσα ειδοποιείστε ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 5.30μμ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι, το Καταστατικό Μέρος της συνέλευσης θα ξεκινήσει στις 5.30μμ, ενώ το Τελετουργικό Μέρος θα ξεκινήσει στις 7μμ. Την 58η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα χαιρετίσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Νίκος Αναστασιάδης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ Δημήτρης Συλλούρης και ο Πρόεδρος του Accountancy Europe κ Florin Toma. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ Μάριος Σκανδάλης.  

Θα υπάρξει επίσης ειδικό αφιέρωμα στη μνήμη του αείμνηστου Μιχαλάκη Ζαμπέλα, πρώην Προέδρου του ΣΕΛΚ.

Συνημμένα αποστέλλονται τα ακόλουθα:

  • Η εγκύκλιος του Γενικού Διευθυντή  για την ειδοποίηση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, μαζί με τις υποβληθείσες υποψηφιότητες για εκλογή στο Συμβούλιο του Συνδέσμου
  • Η ειδοποίηση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης
  • Το πρόγραμμα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης
  • Το πληρεξούσιο έγγραφο
  • Τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων για εκλογή
  • Οι οικονομικές καταστάσεις του Συνδέσμου για το έτος 2018

 

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του Συνδέσμου για το έτος και λαμβάνει πανηγυρικό χαρακτήρα. Συνεπώς η παρουσία όλων μας, εκτός από χρήσιμη και απαραίτητη, θα συμβάλει και στους εορτασμούς του Συνδέσμου.

Σημειώνεται περαιτέρω ότι, σύμφωνα με τους Κανονισμούς του Συνδέσμου, για να μπορέσει οποιοδήποτε Μέλος να ψηφίσει είτε απευθείας είτε μέσω πληρεξουσίου, θα πρέπει να έχει διευθετημένη την ετήσια συνδρομή μέλους. Ως εκ τούτου, υπενθυμίζονται όσα Μέλη δεν έχουν ακόμα διευθετήσει τις συνδρομές τους όπως το πράξουν το συντομότερο δυνατό.



Τέλος, Μέλη που θα παραστούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πιστωθούν με 2 μονάδες Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (ΣΕΑ)


ΓΕ 14_2019 Ειδοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2019.pdf

AGM 2019 - Ειδοποίηση ΕΓΣ.pdf

AGM 2019 - Προγραμμα ΕΓΣ.pdf

AGM-2019 σύντομο βιογραφικο σημείωμα υποψηφίων.pdf

AGM 2019 - proxy.pdf

ΣΕΛΚ Οικονομικές Καταστάσεις 2018.pdf


 


Περισσότερες εκδηλώσεις