ΣΕΛΚ: Στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 η 59η Ετήσια Γενική Συνέλευση

2/9/2020

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) ανακοινώνει ότι η 59η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία, με την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων μέτρων που απορρέουν από τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας και της νομοθεσίας που αφορά στα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοιού COVID19.

 

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του ΣΕΛΚ, ωστόσο φέτος η υγειονομική κρίση δεν επιτρέπει την καθιερωμένη διοργάνωση Τελετουργικού Μέρους. Συνεπώς, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά για τα Μέλη του ΣΕΛΚ. Το Καταστατικό Μέρος θα αρχίσει στις 5:00 μ.μ. Επίσης, κατά την ίδια μέρα και χώρο θα πραγματοποιηθεί και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΛΚ για την ψήφιση ειδικών ψηφισμάτων για τροποποίηση του Καταστατικού Εγγράφου του Συνδέσμου. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ορίστηκε να αρχίσει στις 6:00 μ.μ.

 

Στην ημερήσια διάταξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνονται η μελέτη και έγκριση της Έκθεσης Διαχείρισης για το έτος που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2019, η μελέτη και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων και της Έκθεσης του Ανεξάρτητου Ελεγκτή για το έτος που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2019, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΕΛΚ, Δημήτρης Βάκης αναμένεται να προβεί σε σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του Συνδέσμου κατά την περίοδο που ακολούθησε την προηγούμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση.


More news in Press Release