CSR CONFERENCE. 12 JUNE 2017 Filoxenia Conference Center, Nicosia

25/5/2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Σε συνέχεια του πιο κάτω μηνύματός μας για το συνέδριο «REPORTING  CORPORATE RESPONSIBILITY AND SUSTAINABILITY» που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΕΠΣΑ) πληροφορείστε ότι, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που επιδείχθηκε για συμμετοχή σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων θέσεων, η αποδοχή των συμμετεχόντων θα γίνει από τους διοργανωτές του συνεδρίου.

 

Σημειώνεται επίσης ότι, δεδομένου του περιορισμού που υπάρχει, για να ικανοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος αριθμός ενδιαφερόμενων εταιρειών και ελεγκτικών οίκων, θα εγκριθεί η συμμετοχή για ΕΝΑ μόνο άτομο από κάθε εταιρεία/οίκο.

 

Διευκρινίζεται τέλος ότι, το συγκεκριμένο συνέδριο αφορά κατά κύριο λόγο Οντότητες Δημοσίου Συμφέροντος οι οποίες εργοδοτούν πέραν των 500 ατόμων, ως επίσης και τους ελεγκτές των εταιρειών αυτών.

 

 

Παρακαλείστε όπως προτού προχωρήσετε με υποβολή δήλωσης συμμετοχής, όπως επικοινωνήσετε με την ΕΠΣΑ (τηλ. 22 602866, acharalambidou@dgepcd.gov.cy) για να ενημερωθείτε κατά πόσο υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις.


Περισσότερες ανακοινώσεις